Tuesday, December 27, 2011

NEW LIFE AS A STUDENT:)

hye korang lame tak bergosip ken, hhahha

sebenarnye dah lama aku tak update blog nih, hmm sedih jugak rasenye sebab sibuk kan . so untuk pengetahuan semua aku dag diterima masuk ke Universiti Institut Teknologi Mara, pada 16 november 2011 yang lalu , hihi.. so bermulalah life aku as a UNIV. student kan? attitude aku pon perlu diubah, dah taknak enjoy lagi. ape pon tak boleh. kena banggakan ayah , kalau tak . hahaha . al maklumlah , ayah kan polis . takutttttttttt .

hahah, enough then,

my classmate tersayung<3











hehe, ape pon tak bole. sayang diorang .
kat UITM ada kokurikulum , dan alhamdullilah aku dipilih sebagai setiausaha bagi kumpulan JABATAN PERTAHANAN AWAM, tak suka sangat sebenarnyee, almaklumlah. banyak kerja kan? , tapi takpe, i will try my best. and kawan kawan please pray fer my succes yeeeeee . senyummmmmmm !

1 comment:

  1. aik..bkn yg plkn dpt pengecualian kew???ko xdpt???

    ReplyDelete